Natisni prijavnico ali izpolni prijavnico

TEČAJ ZA  ZAČETNIKE  10 ur

Tečaj je primeren za vse pse od starosti 6 mesecev dalje. Tečaji potekajo v malih skupinah. Ker ima vsak pes drugačne nagone in potrebe, tako delo  poteka skoraj individualno. Treningi potekajo tudi brez povodca, zato je potrebno imeti predznanje odpoklica ter igre.

Tečaji potekajo 2-krat tedensko preko celega leta (razen v mesecih, ko nas zasneži). Ko se pes nauči izdelati vse ovire, lahko z vodnikom prestopita v nadaljevalni tečaj.

Tečajniki se seznanijo z vsemi ovirami in se naučijo ovire hitro in pravilno izdelovati, kar je pogoj za nadaljevalno stopno tečaja.

NADALJEVALNI TEČAJ  10 ur

Tečaj je namenjen parom, ki že obvladajo pravilno izdelavo vseh agility ovir.

Tečaji potekajo 2-krat tedensko preko celega leta (razen v mesecih, ko nas zasneži).

V nadaljevalnem tečaju se naučimo izdelovati različne kombinacije, ki so primerni za stopnjo naučenega znanja, dviguje se hitrost psa kot vodnika in počasi stremimo k samostojnosti in “harmonji na 6 tačkah”.

TEČAJ ZA TEKMOVALCE  10 ur

Tečaj je namenjen vsem parom, ki že imajo tekmovalne izkušnje, obvladajo pravilno izdelavo vseh agility ovir ter različne kombinacije – parkurje.

Tečaji potekajo 2-krat tedensko preko celega leta. V zimskih mesecih iščemo primerne lokacije za treninge vsaj 1-krat tedensko (društva na obali, pokriti trening prostori itd.).

INDIVIDUALNI TRENING

Po dogovoru je možno organizirati individualne treninge: najem vadbišča in uro inštruktorja. Velikost skupine do 3 vadeče. 

 

Agility tečaji potekajo v manjših skupinah. Delo s kužki temelji na pozitivnem odnosu do psa. Vzgoja in šolanje poteka s pozitivno motivacijo – preko igre in potrjevanja s priboljški.

Tečaje vodijo licencirani inštruktorji z bogatimi izkušnjami dela v agilityu, tako na tekmovalnem področju, kot tudi v inštruktorstvu.

 

Cenik tečajev ( velja od 1.1.2023)

  • Agility tečaji

  • število ur

  • cena

Tečaj za začetnike        10    110,00 €
Nadaljevalni tečaj         10   100,00 €
Tečaj za tekmovalce        10   100,00 €
Individualni trening          1    40,00 €